Nagradni konkurs traje
od 08.04. do 05.05.2019.

Pronađi kod unutar poklon seta,
podeli sa nam svoj
Aroma trenutak uživanja i
osvoji vredne nagrade!

MAJA KOSTIC PETROVIC

Foto

Trenuci kada sebe pocastim tisinom, kada se moja priroda stopi sa mirom kojim me ispuni suncan dan, omiljena knjiga i kada pobegnem od gradske vreve na svoje omiljeno mesto i uzivam u svojim mislima.

Foto

Uzivanje u retkim trenucima kada probudimo dete u sebi, kada u svoju svakodnevicu dodamo boje, kada i obican kisni dan moze da se pretvori u dan pun smeha uz omiljene komedije i najvernijeg krznenog prijatelja. Tako malo za srecu treba, a cesto nam bas to malo nedostaje.

Foto

Najvece uzivanje i najveca sreca kada smo saznali da cemo nas dvoje postati troje, trenutak kada je ceo nas svet stao u to malo srce koje se oglasilo, trenutak kada smo hteli da vrisnemo i da sa svima podelimo svoju srecu, trenutak u koji su se slili sva ljubav, sva sreca i sve nase zelje...

Foto

Trenutak kada sam zaprosena, kada je jedno "da" promenilo moj zivot iz korena, kada sam shvatila da do tada nisam bila potpuna, kada je uzivanje postalo sinonim za svaki dan koji provedemo zajedno,bilo da ispijamo kafu, bilo da cutimo i uzivamo u tisini.
Sviđa ti se ovaj profil? Podeli ga!